Tripollar

Tripollar Ihon nuorentaminen ja Huokosten minimointi

 

Apollo Tripollar radiofrekvenssihoito

Plastiikkakirurgiset leikkaukset ovat usein laajoja ja toipuminen vie aikaa. Aikaa, jota tuntuu olevan yhä vähemmän. Maailma kehittyy ympärillämme, mutta arvet paranevat yhtä hitaasti kuin vanhoina kiireettöminä aikoina. Niinpä erilaiset arvettomat ja veitsettömät hoitomuodot ovat kasvattaneet valtavasti suosiotaan - ja tuleva kasvattamaan tekniikan kehittyessä ja ajan käydessä yhä arvokkaammaksi.

Toisaalta kovin pieniä kosmeettisia vikoja ei kannata tai voi korjata leikkauksella ja myös ”veitsikammoisille” on hyvä antaa mahdollisuus ulkonäön korjaamiseen ilman leikkausta.

Edellä olevan johdosta olemme laajentaneet hoitovaihtoehtojamme ja

-mahdollisuuksia ottamalla käyttöön uuden radiotaajuusperiaatteella toimivan hoitolaitteen. Apollo Tripollar on aivan uusi 3. sukupolven radiotaajuuslaite, jolla voidaan tehokkaasti kiristää löystynyttä ihoa ja hävittää selluliittia.

Laite tuottaa radiotaajuista sähkömagneettista säteilyä, joka lisää ihon kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho; iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Otollisia hoitoalueita ovat roikkuvat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit tai riippuva kaula. Vartalolla vatsan, reisien tai allien veltostuminen ovat hoitoaiheita.

Hoito on täysin kivutonta ja miellyttävää. Ihoon johdettu energia lämmittää ihoa ja ihonalaista kudosta. Hoitoa jatketaan kunnes ihon lämpötila kohoaa 41 C asteeseen. Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi käytettävissä on kolme erikokoista hoitopäätä. Kasvoissa käytetään pientä ja herkkää anturia ja toisaalta vartalohoitoihin on samassa laitteessa suurikokoinen hoitopää. Hoidon jälkeen voi palata arkiaskareisiin ilman kipua tai särkyä.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoito kannattaa ottaa sarjoissa; yleensä kuuden hoitokerran setti 1-2 kertaa viikossa tuottaa parhaan tuloksen. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan ylläpitohoitoja parin kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidolla voidaan siirtää laajempia leikkauksia tulevaisuuteen ja osalle radiofrekvenssihoito voi olla riittävä hoito. Toisaalta on muistettava, että mitkään verettömät, non-invasiiviset hoidot eivät pysty ihmeisiin ja kudokset vanhenevat kaikkien hoitojen jälkeen kuten aikaisemminkin. Ikuista nuoruutta ei ole keksitty.

 

Mikä tekee Apollo Tripollar -radiofrekvenssihoidosta ainutlaatuisen?

Tässä innovatiivisessa laitehoidossa radiofrekvenssiaallot voidaan kohdistaa tarkasti hoitoalueelle ja näin saada tuloksia, jotka näkyvät välittömästi ja kestävät pitkään. Saman laitteen teknologia taipuu useaan hoitoon kasvojen ja vartalon ongelma-alueille ja ihon ikääntymisen merkkejä häivyttämään. Hoito silottaa kasvojen ihoa sekä antaa iholle nuorekasta hehkua. Hoito vähentää vartalon rasvakertymiä ja selluliittia sekä kiinteyttää vartaloa hoidetuilla alueilla.

 

Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?

Yksi hoitokerta kestää alkaen 30 min hoitoalueesta riippuen. Parhaat tulokset syntyvät muutaman kerran sarjahoidolla.Tripollar RF -hoito on turvallista ja kivutonta. Hoito tuntuu iholla lämpönä, mutta ei polta. Toipumisaikaa ei ole, joten voit käydä hoidossa vaikka lounastauolla.

 

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

Tripollar RF -hoito sopii kaikille ihotyypeille ja roduille.Kasvojen alueella hoidolla silotetaan ryppyjä ja kiinteytetään ihoa. Vartaloa hoidettaessa hoito kohdistetaan vartalon ongelma-alueille, joilla rasvakertymien vähenemisen lisäksi myös ihon kunto paranee. Laiteella voidaan häivyttää myös raskausarpia.

 

Mitä hoitoon tulevan kannattaa ottaa huomioon?

Radiofrekvenssihoito on turvallista, mutta hoitoa ei suositella raskaana oleville tai vakavasti sairaille.

 

Hinta / Hoitokerta

  • 30 - 45 min 50 euro
  • 45 - 60 min 70 euro

Hoitovälit

 

Kasvojen alueella noin 4 - 7 hoitokertaa 1-2 viikon välein. Vartalon aluella noin 4 - 10 hoitokertaa 1 - 2 viikon välein.