SHR valoimpulssi karvanpoisto


SHR valoimpulssi karvanpoistoSHR tekniikkaan perustuva IPL valoimpulssihoito on tehokas

apu päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Karvat voidaan

poistaa pysyvästi esimerkiksi kasvoista, kainaloista, bikinialueelta,

selästä, sääristä ja reisistä. Käytämme karvanpoistossa markkinoiden tehokkaimpiin kuuluvaa, mutta turvallista SHR -tekniikkaan perustuvaa kaksipäistä  Dermacure IPL  laitetta. SHR-tekniikka tarjoaa huomattavan

paljon suuremman määrän valoimpulsseja perinteiseen IPL-tekniikkaan verrattuna. Tämä tarkoittaa pysyvämpää karvanpoistoa vähemmillä hoitokerroilla. 

Hoidon miellyttävyys

 

Lähes kivuton, on jo lähes kulunut sanonta, mutta tässä tapauksessamme se todella pitää paikkansa. Sisään rakennettu käsittelypään jäähdytys laskee lämpötilan n.5 asteeseen. Tämä autta vähentämään hoidosta aiheutuvaa tunnetta iholla. Ihon pinnan jäähdytys myös edesauttaa radiofrekvenssin hakeutumista mahdollisimman syvälle, jolloin hoidon teho myös paranee. Puhutaan kuitenkin pysyvästä karvanpoistosta, joten toki hoito tuntuu iholla nipistelystä poltteluun ihmisen sietokyvyn mukaan.

                                                                        

 

Ennen hoitoa

 

Valmistaudu ennen hoitoa. Pari päivää ennen hoitoa sinun kannattaa ajella karvay lyhyiksi, jolloin ne ovat hyvin esillä ja hoito on helppo keskittää halutulle karva- alueelle. Niitä ei saa poistaa vahalla tai nyppiä, sillä silloin valoimpulssihoito voidaan aloittaa aikaisintaan 2-3 viikon kuluttua vahauksesta/nyppimisestä. Älä ota solariumia tai aurinkoa kahteen viiokoon ennen valoimpulssihoitoa.

 

 

Hoitovälit

 

E-Stylen valon ja radiofrekvenssin yhdistelmä hyydyttää karvankasvusolut ja pysäyttää karvatupen toiminnan. Karvankasvusta ja tulostoiveesta riipuen suositellaan e-style hoitoja.

 

  • Kasvojen alueella noin 4-10 hoitokertaa 4-6 viikon välein.
  • Vartalon alueella noin 4-10 hoitokertaa 6-8 viikon välein.
  • Vaalea ja hento karva sekä hormonaalinen karva vaatii usein useanpia hoitokertoja.

 

 

Kotihoito-ohjeet

 

Hoitokertojen välisenä aikana: Hoitojen välissä huomioi, että vahapoisto tai nyppiminen ei ole järkevää, jotta mahdollisimman moni karva olisi karvankasvuvaiheessa uusintaan tullessasi ja jokainen hoitokerta olisi mahdollisimman tehokas. Ajaa tai leikata voit karvat kuitenkin vain 1-2 kerta kuukaudessa.

 

HUOMIOI muutamana seuraavana päivänä hoidon jälkeen:

 

  • Suojaa käsitelty ihoalue huolellisesti auringolta viikon ajan vaatteilla tai vähintään 15 suojakertoimen aurinkovoiteella. Näin estät ihon palamisen ja pigmentoitumisen mahdollisuuden. ( Ihosi huomattavasti herkempi UV-säteilylle valoimpulssihoidon jälkiltä.)
  • Vältä saunomista samana iltana. ( Lämpö ja hikoilu saattaa kihelmöidä iholla)
  • Älä kuori käsiteltyä ihon aluetta kahteen päivään. ( Iho on hiukan hellempi tämä aikana)
  • Käsitelty ihoalue saattaa punoittaa hoidon jälkeen, hoida aluetta viilentäen ( esim. viileillä pyyhkeillä)

Hinnat