Kestopigmentoinnit


KestopigmentoinnitMikä se on?

Kestopigmentointi on menetelmä, jossa viedään neulan avulla hienojakoisia värejä ihon pintakerroksen alle. Yleensä kestopigmentoidaan kulmakarvoja, silmäluomia ja huulia. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää sekä nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja, ja se sopii myös allergisille.

Kestopigmentointi pysyy iholla ihotyypistä riippuen 1–5 vuotta. Kestoon vaikuttaa myös käytettävä tekniikka.

Pigmentointeja täytyy huoltaa 1–2 vuoden välein.


Värit

Asiakkaan pitäisi aina tietää, mitä ihon alle laitetaan. Jos pigmentoijasi ei osaa kertoa, mitä värit sisältävät, suosittelen vaihtamaan tekijää. Itse olen opiskellut värejä ja niiden sisältämiä aineita runsaasti. Olen tutustunut sekä itse käyttämiini että muiden maahantuojien väreihin ja tiedän täsmälleen, mitä ne sisältävät ja miten ne toimivat.


Milloin kestopigmentointia ei voida tehdä?

Kestopigmentointi sopii lähes kaikille terveille aikuisille. Esim. huuliherpes ei ole este kestopigmentoinnille, mutta siihen tarkoitettu estolääkitys pitää aloittaa lääkärin ohjeen mukaan jo ennen kestopigmentoinnin tekemistä.

Seuraavat seikat estävät kestopigmentoinnin ottamisen:


  • Flunssa tai jokin tulehdus
  • Diabetes (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
  • Verenpainelääkitys (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
  • HIV tai herpes
  • Verenvuototauti tai verenohennuslääkitys
  • Raskaus ja imetys (Tämä on tärkeää: Vaikka tuotteet ja pigmentoinnin teko on turvallista, voi käsitelty alue tulehtua ja tätä kautta tulehdus voi siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)